BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 30 August 2011

1 syawal ? xde makne .

Assalamualaikum...


hmmmm , dah lame xjenguk belog aku nih . kesian dia ea . :) okeh , aku bru jea abiz trial SPM . ermm , senang seh ! gerenti i got 9A+ nih , hehe ( actully xpon , cakap jea lebih ) . trial negeri sembilan nih , tah lah . mcm xreti buat soalan jea sebab soalan sebijik dalam buku klon SPM terbitan cerdik . haa , aku perasan pon after exam , tu pon sahabat aku IQBAL ( perlu ke huruf besa fara ? ) call malam2 cakap bende nih . tp xpelah , aku dah abiz jawab pon kan , so , redha jea laaa . 


Hari ni , hari raye . tp , aku xrase ape2 pon . org pergi raye , aku ikot jea , tp hati ni rase biase jea . mcm melawat rumah orang . tu jea lah . dan dan , pagi2 raye lagi , aku da sumpah seranah ( dlm hati ) kat "org tersebut" . aku benci tersangat2 pada org yang xreti na appreciate kt org yang dah banyak berkorban tok dia , aku benci pada org yg mulut dia kurang ajar , dan aku benci pada org yg suke marah2 sedangkan tu salah dia . hati aku nih menangis taw . nak zahirkan pada luaran mmg xbolehlah kan . aku perlukan seseorang sangat tok cerite n menangis . tp , xsemua org boleh dengar ape kite cerite right ? . xpe lah...bia aku sorg jea rase sudah n bersabar jea ngan ape yg aku hadapi ni . sebab ALLAH sentiase ade pada org yg bersabar kan . haih , belog aku ni jugak tempak aku luah kan . hehehe...


xpelah , aku xlarat na menaip panjang2 sebab mood pon xoke mne  kang tertacing lebih2 lak kat sini . hehehe..oke lah , chaw dulu...buibui ! :)



2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete